Hoe gebruik je de donkere modus voor Gmail in je browser (Truc)

Laatst bijgewerkt: april 29, 2020

Iedereen wil tegenwoordig de donkere modus, ofwel Dark Mode, overal gebruiken. En om eerlijk te zijn, de meeste apps en pagina’s bieden al een donkere modus. Denk aan WhatsApp, FaceBook, je telefoon, je computer, je browser, enz. Ik ben een grote fan van deze trend en heb alles wat ik kon in de donkere modus gezet zodra het uitkwam. Maar toen raakte ik een beetje geïrriteerd door Gmail in mijn desktop browser …

Ik heb mijn Google Chrome browser voor mijn desktop ingesteld op het donkere thema (Instellingen > Personalisatie > Kleuren en selecteer “Dark”), maar wanneer ik naar mijn Gmail ga, verschijnt er een helder wit e-mailprogramma. Maar ik heb een truc om met je te delen. Het is nog niet optimaal, maar het is dichtbij genoeg.

Stap 1: Selecteer thema’s

Ga naar je Gmail pagina en klik op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek en navigeer naar “Thema’s”.

Stap 2: Selecteer het donkere thema

Scroll naar beneden tot je vindt wat je zoekt. Klik op het donkere thema en druk op opslaan.

Klaar!

Welcome to the Dark Side 🙂

Greet your guests in style on your Smart TV.
Give your guests that extra something by dynamically greeting them and giving them the information they need.

Check out Simplify Screen
Raymond Hollaar

Raymond is a Dutch guy with Hungarian roots, living in Austria. Can you still follow? Apart from loving the outdoor life in the mountains, he spends most of his time indoors playing with computers. He has over 10 years of experience with the design of websites and especially with e-Commerce.

Other posts by the author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You need to have accepted our cookies before being able to submit this form. If you have not already done so, please click here.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.